Alt skrevet materiale samt. all grafikk, videoer, bilder og visuelt innhold forøvrig tilhører Norsk Tilhengersenter as eller våre leverandører
og er beskyttet i henhold til Lov om Opphavsrett til åndsverk (åndsverkloven) og lov om beskyttelse av design (designloven).
Vi leverer termohenger fra Tredal. Skapmaterialet med isolerte glassfibervegger; er lette å holde rene med høy hygienisk standard.
Isolering på 60 mm ekstrudert polystyren. Aluminiumplate er montert som element i innvendig bunn.

Som tilleggsutstyr kan vi dessuten levere: Sidedør(er), Kjøleaggregat / Strømaggregat 230V / Lasteskinner vegg
.
Behov for transport av varer som krever Kjøling / Frysing eller Varme? Vi tilbyr termohengere fra norges eldste tilhengerprodusent, Tredal.

Vi tør påstå at ingen andre hengere har bedre kjøreegenskaper for norske veier enn nettopp Tredal som har utviklet sitt
eget fjæringssytem med en kombinasjon av fjæringer og gassdempere på alle hjul. De bruker det eneste riktige laboratorium for sine konstruksjoner; Norges veier.
Mer informasjon:

Hengeren har ekstreme kjøreegenskaper, er enkle å holde rene og har god isoleringsevne. K-verdi= 0,47 W/M²Cº. Hengerne er selvfølgelig bygd på TREDAL's fjæringssystem, SPIRAX, og har derfor meget gode kjøreegenskaper. Veggene er laget av sandwichelementer: 1,5mm glassfiber med armering og 60mm med Jackoform FTS 200 ekstrudert polystyren som isolering, og karmene er i rustfritt stål. Bunnen består av isolert sandwichelement med hel aluminiumsplate limt på toppen. Aluminiumskant opp på siden innvendig. Kjøleaggregatet er basert på 230V.For kjøling under transport benyttes et strømaggregatet. Vi tilbyr et bensindrevet aggregat montert fremme på draget.

Pris på forespørsel!

Kan leveres med følgende utstyr:
Kjøleaggregat. 
Sidedør.
Strømaggregat.

Type T-25-TERMO:
  • Totalvekt: 2500kg
  • Nyttelast: ca 1600kg
  • 2 aksler
  • LxBxH: 380x170x200
  • Plass til 6 Europaller
Spesialkasse for strømaggregat mot tillegg i prisen. Forbehold mot feil i prislisten.
Tredal Termohenger med fjæringer, dempere og gummibuffere
på alle hjul! Norsk kjørecomfort på norske veier.